Yllet inredning i Visby

Gotlandsbullens vänner! Med Gotlandsbullens smycken kan du alltid bära med dig en bit av det genuina Gotland.

Varför inte unna dig själv eller någon du känner en bulle i silver? Det handgjorda och uppskattade smycket Gotlandsbullen finns hos butiken Yllet inredning i Visby.

Smycket är en personlig present till alla tillfällen som passar liten som stor, kvinna som man, och är både en hyllning till alla som kan baka gotlandsbullar och till de som uppskattar att äta de goda bullarna.

Yllet inredning St Hansgatan 19, Visby. Tel +46-(0)498 – 21 40 43.
order@ylletinredning.se
Butiken har ringprovare.

Ring Gotlandsbullen

Ring Gotlandsbullen

Silversmyckena är unika och handgjorda av mycket hög kvalitet. De stämplas med 925 för finhalt Sterlingsilver, tillverkare och varumärke. Silverkedjorna som följer med halssmycket finns i två längder, 45 cm och 60 cm och är klassiska ankarlänkar av mycket hög kvalitet.

Bok Gotlandsbullen

Bok Gotlandsbullen

Butiken har även boken om det unika kulturarvet och kvinnorna som fört traditionen vidare i generationer finns hos återförsäljare på ön och i bokhandeln. Titel ”Ingen lägger gotlandsbullen som jag” ISBN 978-91-86103-54-5. Författare Helena Rydén.

Bak-/kökshandduk

Bak-/kökshandduk Gotlandsbullen

Lär dig att ”lägge bullar” på gotländskt vis! Butiken säljer handtryckta bak-/kökshanddukar i 100 % lin lär ut några varianter.